Süleyman Ekşi Sponsorluğunda 5. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi

Süleyman Ekşi İnşaat Sponsorluğunda gerçekleşen kongreye Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Süleyman EKŞİ'de katıldı.

Bu yıl beşincisi düzenlenen Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi'nde kentsel dönüşüm süreci tüm yönleriyle masaya yatırıldı.

Kentsel dönüşüm sürecini daha iyi bir şekilde anlatmak amacıyla 22 Şubat 2018 Perşembe günü Swiss Hotel'te düzenlenen kongrede başta Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik olmak üzere birbirinden önemli isimler ve inşaat sektörünün önde gelen temsilcileri kentsel dönüşümü beş ayrı oturumda tüm detaylarıyla ele aldı.

 Türkiye gündeminin son yıllardaki en önemli konu başlıklarından biri olan kentsel dönüşüm, 22 Şubat 2018 Perşembe günü Swiss Hotel'de bu yıl beşincisi düzenlenen Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi'nde ele alındı. Kongrede Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, TOKİ Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik başta olmak üzere Türkiye'nin dört bir yanından belediye başkanları ve gayrimenkul sektörünün önde gelen temsilcileri konuşmacı ve konuk olarak yer aldı. Kongre kapsamında bu yıl ilk kez 'Kentsel Dönüşümde Teşvik Ödülleri' verildi.

"Kentsel Strateji Doğrultusunda Akıllı Şehirler ve Binalar" temasıyla gerçekleştirilen kongrede, "Sektörel STK'lar Açısından Kentsel Dönüşümün Geleceği", "Yerel Yönetimler Açısından Kentsel Stratejinin ve Entegrasyonun Kentsel Dönüşüm Süreci İçin Önemi", "Kentsel Dönüşümün Gayrimenkul Sektörü Açısından Geleceği", "Kentsel Dönüşüm Sürecinin Bileşenleri ve Yeni Yaklaşımlar", "Kentsel Dönüşümün Sosyal ve Çevresel Sürdürülebilirlik Boyutu" başlıklarıyla beş ana oturum gerçekleştirildi.

5. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi | Swiss Otel | İstanbul